to ja proponuje ci sie nauczyc czytac ze zrozumieniem... Wyraznie napisal !!
Zamieszczone przez kmieciu4ever
Witam wszystkich miłośników klasycznych muscle carów!
Jeżeli pominąłem jakiś ciekawy samochód, to można zgłaszać własne propozycje, ale ma to być samochód FR, sprzed 1980, nie race car, ani rally car, ani RM.
"Ma to byc" nie wiem co to w twoim slowniku znaczy ale u mnie ma byc znaczy ma byc i kropka..... sprzed 1980 znaczy przed lub wczesniej niz 1980 nie pozniej
"Tym razem, aby nie było niedomówień podałem listę pojazdów, którymi można jechać. ..... Prosiłbym o dodanie Buick'a GNX '87 bo był to ostatni stary muscle car ...... ok dodałem GNXa do listy"
SebastianVanMarx - dla uniknięcia niedomówień lub wątpliwości jest zrobiona dokładna lista ! Ba można nawet sugerować dodanie auta do nie ... co też zostało uczynione i zaaprobowane ... czego tu nie rozumiesz ?? - masz jakieś propozycje auto którego nie ma proponuj ....
Kolejny ktory nie rozumie... to powiedz mi po jaki (cenzura) robic zasady jak i tak potem macie na nie wyje(cenzura) ?? Glowna zasada turnieju Samochod FR i z 1980 lub starszy... a wy tu juz sobie dajecie Buicka z 87 - juz jest zlamanie zasady.... to po jaki (cezura) bylo to wogole ustalane ??
Gosciu ja bralem udzial wiecej razy w tych zeczach niz ty i akurat co do tego mojego zachowania to jak mam sie inaczej do was odnosic jezeli nie potraficie zrozumiec banalnie prostych zasad ?? Poprostu udajecie kumatych a tak naprawde sami nie wiecie o co wam chodzi ;]
Nie wiem co ma do rzeczy akurat udział w wyścigach i turniejach... po prostu Kmieciu dodał auto ale zapomniał zmienić że auta do 1987... to raczej Ty nie kumasz...
Nie dało by rady przesunąć terminu ? Albo chociaż godziny na 20 ? Niestety pracuję na nocki i o 21:40 wychodzę z domu a z chęcią wziął bym udział.
Komentarz